Сендвич Кашкавал

 

Состав: содржина на вода мин. 50%, растителна маст во сува материја мин. 42%.

Состојки: млечни протеини, сурутка во прав, растителни масти, компиров скроб, боја каротен, арома, емулгатор Е-331, Е-339 и Е-452, конзерванс Е-202.