Кравји кашкавал

Полномасно полутврдо сирење произведено од свежо кравјо пастеризирано млеко,стартер култура, сирило и сол.

 

Помалку информации

  • Енергетска вредност: 337kcal/1412KJ
  • Масти: 25гр.
  • Протеини: 26гр.
  • Јаглени хидрати: 1,8гр.
  • Сол: 2гр.
  • Вакум пакувања: 0,300-0,500гр.(парче),0,250гр.(крукче),1кг/2кг/3кг