Милко Екстра

 

  • Енергетска вредност: 380kcal/1591KJ
  • Масти: 39гр.
  • Заситени масни киселини: 18гр.
  • Јаглени хидрати: 2гр.
  • Шекери: 0,35гр.
  • Влакна: 0гр.
  • Протеини: 2,5гр.
  • Сол: 3гр.