Биено сирење

Полномасно полутврдо сирење произведено од пастеризирано сурово кравјо млеко,стартер култура, сирило и сол.Претставува традиционално македонско сирење за мезе.

 

  • Помалку информации
  • Енергетска вредност: 326kcal/1370КЈ
  • Масти: 24гр.
  • Протеини: 26гр.
  • Јаглени хидрати: 1,6гр.
  • Сол: 3гр.
  • Вакум пакувња: 0,250-0,450гр.
  • Канта: 1кг/4кг/8кг
  • Произведено во Македонија