Вработување

2 ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

ДИСТРИБУТЕР

– Возачка дозвола Б и Ц

 

Сите заинтересирани кандидати да се јават на телефонскиот број 070-347-761 или нека исрпатат CV  на info@milko.com.mk